miercuri, 6 august 2014

Publi24 arad locuri de munca

Publica anununturi pe publicu oferte de locuri de munca in tara si stranatate. Experienta in folosirea si cunoastere. Se ofera locuri de munca in strainatate, la o fabrica din Austria pentru persoanele . Anunturi gratuite cu locuri de munca pentru agronom, zootehnist, silvicultor. Acum oră - Plecari imediate la fabrica din Germania! Angajam urgent operatori la banda, femei si barbati, cupluri, grupuri, familii.


Anunturi gratuite cu locuri de munca in strainatate pentru Spania, Italia, Germania. Se organizeaza plecari in grup si cuplu! Pentru a ocupa un loc de munca cat mai bine platit contactati-ne: 0734394862 . Anunturi gratuite cu locuri de munca pentru muncitori necalificati. Anunturi gratuite pe publicu cereri locuri de munca si angajari din tara si strainatate de la firme si companii.


Acum oră - Se pleaca cu contract de munca individual,venit din partea statului Austriac. Contractele contin asigurare medicala dreptul la somaj,pensie . Anunturi gratuite pe publicu locuri de munca la domiciliu pentru reprezentanti firme. Pornind din propria ta casa, poti sa-ti construiest. Anunturi gratuite pe publicu locuri de munca pentru soferi de cursa lunga si transport de marfa si mobila cu microbuz sau camioneta. Acum ore - Club de noapte austria.


Cautam fete pentru cluburile de noapte din Austria: KISS ME (Wels) si VILLA OSTENDE (Linz). Anunturi gratuite cu locuri de munca pentru agenti de paza, protectie si securitate. Lista locurilor de munca in Timișoara. Timișoara, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Oradea, Craiova, Suceava, Satu Mare, Ara Târgu Jiu, . Locuri de munca Firmă - Judeţul Ara angajari Firmă.


Iulie - Salvează - Trimite unui prieten . Arădenii șomeri pot alege din cele 4locuri de muncă vacante, cele mai multe pentru persoanele fără studii superioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare