luni, 18 august 2014

Locuri de munca craiova lidl

Sunteţi interesaţi de o carieră internaţională la sediul nostru din Neckarsulm (Germania) sau în cadrul altor operaţiuni situate în alte . Locuri de munca in Romania si Straintatate. Kauflan Auchan şi Lidl fac angajări în Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Bistriţa,Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa,Miercurea-Ciuc,Oradea,Odorheiu .

Scris de: Marius Dinu, Locale: Retailerul deţine în prezent o reţea de 1de magazine şi oferă locuri de muncă în judeţele Ilfov, Prahova, Dolj . Locuri de munca in Vanzari la SC LIDL Romania. Job-uri in Craiova la SC LIDL Romania. Vezi Job-uri noi la SC LIDL ROMANIA.

Marile lanţuri de magazine din România au scos la bătaie zeci de locuri de muncă în această perioadă. Lanțul de magazine german scoate la concurs locuri de muncă la Lidl în mai multe orașe. Se caută vânzători, șefi de tură și lucrători în .

Citeste si: Cea mai importanta tranzactie din 2010: LIDL preia reteaua de magazine Plus. Mii de noi locuri de munca in 2011! Lista locurilor de munca in Craiova. Joburi disponibile in Craiova pe Indeed. Rețeaua de magazine Lidl Discount caută personal in orasele Bucuresti, Victoria, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Bra Sighetul . Vă oferim locuri de muncă interesante în compania noastră şi un post corespunzător profilului dumneavoastră.


Focsani, Brasov, Lugoj, Bucuresti, Ploiesti, Falticeni, Iernut, Targu-Mures, Zarnesti si Oltenita sunt orasele in care LIDL face angajari. Printre posturile pe care Kaufland angajează în această perioadă se numără cele de manipulant marfă, lucrător comercial, manager proiect . Cele mai multe locuri de muncă pentru tinerii profesionisti. ANUNŢUL FĂCUT AZI DE LIDL: are locuri de muncă vacante.


Craiova, Urziceni, Târgu Jiu, Târgovişte, Vaslui, Cristuru Secuiesc. Oferim seriozitate,carte de munca si salariu atractiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare