marți, 17 iulie 2018

Vanish gold rufe albe

Vanish Oxi Action Crystal White Pudra ajuta la pastrarea albului rufelor si indeparteaza petele. Vanish Oxi Action Crystal White indeparteaza uimitor petele de fiecare data si inalbeste rufele albe de la prima spalare! Contine de asemenea agenti puternici de inalbire pentru a-ti albi rufele albe iar si iar. Include Vanish Gold Oxi Action, Vanish Crystal White, produse de Curatare Covoare si. Indeparteaza petele de pe rufele albe si inalbeste tesaturile, acestea . Vanish Gold Oxi Action Pudra, cea mai eficienta pudra de la Vanish.


Indeparteaza petele atat de pe rufele colorate, cat si de pe rufele albe. Vanish Gold White Indeparteaza petele de pe rufele albe si inalbeste . Include Vanish Gold Oxi Action, Vanish Crystal White, produse de Curatare Covoare. Indiferent daca hainele sunt colorate sau albe, Oxi Action Lichid le face ca noi. Descopera Vanish Oxi Action Pudra, indeparteaza cu eficacitate petele de pe haine si tesaturi. Rufe albe: lasati la inmuiat maxim ore.


Cumpara Pudra pentru indepartarea petelor, rufe albe Gold Oxi Action 423g Vanish online de la eMAG la pret avantajos. Vanish Gold WHITE este un aditiv pentru scoaterea petelor cu formula rapida ce actioneaza in de secunde rufe de trei ori mai albe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare