joi, 19 iulie 2018

Modele crosetate scheme

Vezi mai multe despre Croșetat și Modele croșetat gratuite. Blog tnn1952: LiveInternet - Serviciu . Crosetatul si tricotatul sunt indeletniciri foarte vechi.

Aici pe blogul meu voi posta lucruri facute de mine dar si scheme culese si a. Modelul crosetat in zig zag este un model simlu si deosebit ce poate fi lucrat aproape pentru orice fel de articol crosetat : paturici, fuste, rochii, . Foarte multe cititore mi-au solicitat scheme pentru croşetat. Modelele existente se pretează pentru tot felul de articole de îmbrăcăminte, dar .

Vesta tricot de motive, în funcție de numărul schema 2. Modele raglan pentru haine crosetate. Etichete: Crochet Patterns, crosetam dupa scheme . Am deschis un topic nou unde sa punem doar modelele de fuste crosetate,de preferat cu schema,fara alte comentarii si dicutii inutile,sa nu fie . Download 3modele pentru crosetat si tricotat Doina Silvia Marian 1modele de tricotat manual cu scheme 1modele de crosetat cu . Rochie crosetata manual tutorial pas cu pas cu poze schema si explicatii. Modelul este format din multipli de ochiuri de lant.


Densitatea croșetare: 1ochiuri x rânduri = x cm. Modelul de bază: Numărul de ochiuri este + 3. Modele de tricotat cu scheme explicative si informatii pentru tricotarea. Modele Crosetate Schema este simpla. Top flori crosetate modele si scheme.


Acest top de flori crosetate cu modele cu scheme de realizat a fost alcatuit de mine. Daca sunteti de acord cu acest top . As dori o schema cu modelul respectiv. Eu am mia crosetat dar nu f lucruri f complicate dar mai e ceva nu inteleg limbajul. E ceva explicat la bluza asa dar nu e .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare