luni, 9 iulie 2018

Glasul maramuresului locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş contabilizează 1de locuri de muncă vacante. FĂCĂTOAREA de minuni ANASTASIA, rezultate garantate 1, indiferent de probleme. Ioana – Sincere mulţumiri Anastasiei care .

VIDEO - Abonamente la Glasul Maramureşului . Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş organizează, Vineri septembrie 20începând cu ora 9. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Baia Mare, Maramures pe Lajumate. Oferte GLASUL MARAMURESULUI ANUNTURI LOCURI DE MUNCA - Vanzari, Cumparari, Servicii GLASUL MARAMURESULUI ANUNTURI LOCURI DE .

Societate comerciala angajeaza distribuitor pentru zona maramuresul istoric. Conditii: -capacitatea de a lucra in echipa - persoana dinamica, orientata. Anunturi din judetul Maramures si localitatile judetului MBaia Mare, Sighetu. Firma din Austria cauta persoane intetesate de un loc de munca pentru ingrijire . Locuri de munca - pagina cu locuri de munca din judetul Maramures, orasele Baia-Mare, Sighetu-Marmatiei, Baia Sprie, Bocsa, Cavnic, Viseul de Sus.


Pe site-ul Consiliului Judeţean Maramureş, în fiecare miercuri, va fi publicată lista locurilor de muncă vacante de la nivelul judeţului Maramureş . Aplicarea masurilor de stimulare a ocuparii fortei de munca AJOFM Maramures este o agentie teritoriala care asigura . AJOFM Maramureş - Graiul Maramuresului.

Acum zile - Locuri de munca in strainatate Maramures. Anunturi gratuite cu locuri de munca in strainatate pentru Spania, Italia, Germania si alte tari. Maramures: Bursa generală a locurilor de muncă.


Vineri, aprilie 20Sursa: Glasul Maramuresului Autor: Oana DULF. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures a actualizat lista .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare