luni, 2 iulie 2018

Instal impex

Va oferim o gama variata de obiecte sanitare. Toate produsele sunt de cea mai inalta calitate. Promovarea si distribuirea acestor .

Copyright 2012-20Instal Impex Srl. Instalatii sanitare si de incalzire. Adrese, persoane de contact, telefoane INSTAL IMPEX Sediu principal Arad Punct de lucru Arad Arad Punct de lucru Bucuresti Bucuresti Punct de lucru Iasi Iasi . Instal Impex SRL s-a infiintat in anul 199 ca o societate comerciala cu capital integral strain, avand ca obiect principal de activitate comercializarea produselor .

Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la INSTAL IMPEX. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . INSTAL IMPEX SRL Calea Aradului 142.

Instal Impex din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Melinda Impex este o societate comerciala cu capital integral privat, care a cunoscut o dezvoltare continua de-a lungul anilor, ajungand sa colaboreze cu mai . Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Cel mai mare distribuitor autorizat de centrale termice buderus, centrale pe lemne, panouri solare, boilere, cazane si alte echipamente Buderus. Instal Impex SRL s-a infiintat in anul 199 ca o societate comerciala cu capital integral strain, avand ca obiect principal de activitate comercializarea . Descriere: INSTAL IMPEX are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor utilizate pentru instalatii de . Reducere pentru clientii Ared.


Obiecte sanitare, baterii, instalatii sanitare, cazi de baie, cabine de dus. Nu se acorda discount la produsele in . MIG INSTAL IMPEX SRL, CUI 2440266 Dosar nr. Publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. Domeniul principal de activitate al INSTAL IMPEX S. CAEN: Comert cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de . INSTAL IMPEX SRL - CUI 109337- Toate datele firmei!


Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare