vineri, 6 iulie 2018

Management hotelier romania

Managementul Hotelier este o cariera frumoasa, dar nu este pentru oricine. Este American Hotel Academy cea mai potrivita scoala pentru tine? Vezi care sunt costurile programelor de studii ale American Hotel Academy.

Pe de alta parte, comparativ cu invatamantul superior sau vocational din Romania, . Dezvoltarea proprietăților hoteliere, Management de proiect. Grand Hotel Napoca Cluj-Napoca; Hilton Hotels, (Cluj-Napoca, Romania, UK și SUA); Hotel . Prima scoala americana de management hotelier din Romania, dar si din Europa, se va deschide la Brasov, incepand cu luna noiembrie a .

Hotelul Best Western Stil foloseste cea mai moderna solutie de management al afacerii din Romania - partener de implementare: TCNET . Cursuri la standarde internationale: receptioner hotel, bucatar, cofetar, patise, ospatar, barman, manager in turism, director hotel, sommelier, sef sala restaurant. In Romania, Fidelio - Front Office este cel mai utilizat program de gestiune in industria hoteliera, cu un.

American Hotel Academy, Brasov, Romania. Prima scoala internationala de management hotelier din Romania. In Romania, situatia managementului hotelier nu este prea stralucita. Nici o universitate din tara nu elibereaza la ora actuala diplome de licenta . Romania are nenumarate scoli de management hotelier, insa nici una nu reuseste sa treaca de calificativele invechita, deci neproductiva.


In ultimii ani, toti mai multi tineri din Romania se orienteaza spre o cariera in domeniul turismului sau al managementulul hotelier, asta si . Fiind o scoala cu profil hotelier, Hotelschool The Hague ofera studentilor facilitati. Hague organizeaza sesiuni de admitere atat in Olanda cat si in Romania. American Hotel Academy (AHA) a fost fondata in 200 fiind prima institutie internationala din Romania specializata in management hotelier. AHA valideaza programul de licenta in management hotelier. România, finalizându-se cu o diplomă de licenţă internaţională, . FACULTATEA DE MANAGEMENT TURISTIC SI COMERCIAL.


RIDICAT'', cel mai inalt calificativ care poate fi acordat unei universitati in Romania. TCNET, unul dintre cei mai activi furnizori de solutii pentru piata horeca din Romania, lanseaza pe piata prima solutie de management hotelier . Singurul soft de gestiune hotelieră din România conectat 2way API_XML cu. Un singur log-in cu un sistem central de configurare, management al utilizatorilor, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare