miercuri, 18 iulie 2018

Curatarea covoarelor chisinau

Spalatoria Activ Cleaning va ofera servicii profesionale de curatat covoare. Transportul este gratuit pe toata raza municipiului Chisinau, precum si a . Prima spalatorie profesionala din Rep.

Информация о сухой чистке ковров, на данный момент, доступна только на русском языке. Curăţătorie chimică covoare si carpete. Nufarul - toate tipurile de curățare.


Buna ziua as dori sa aflu cit costa curatarea covoarelor( m2?), daca se poate nr de contact al oficiului de pe str.

Curatarea mobilei, covoarelor,pernelor,plapume cu livrare gratuita sau la domiciliul. MD - a investit in linia curatare covoare, procurand utilaje moderne, aplica solutiile performante produse in Italia, care asigura calitate maxima. Curăţirea covoarelor şi mochetelor se efectuează la un combinat specializat. Curăţirea standard include livrarea covoarelor, prelucrarea acestora cu aspiratoare . Prezentarea ofertelor și prețurilor din Chișinău2.


Indeparteaza murdaria, germenii, petele de pe covoarele tale rapi simplu si eficient! Promotia include: Cu un voucher beneficiezi de serviciile de curatare Covoare la mega pret: Covoare – 15. Curăţătoria chimică Lumea-curata oferă următoarele servicii: Curăţarea chimică a covoarelor, plapumelor, cuverturilor de pat, jucăriilor de pluş, cabinelor auto .

Oferim servicii de spălare automată a covoarelor, mochetelor. Spălarea profesională a textilelor. Curătarea chimică a covoarelor, mochetei si mobilierului tapitat.


O singura zi si aveti covoarele inapoi curate si uscate. Curatare chimica a covoarelor + transportul gratis de la . Spălătorie, curăţătorie rapidă, curăţarea pernelor, covoarelor. Curatare covoare, curatare mocheta la domiciliu. Deplasarea in suburbiile Chisinaului se tarifeaza suplimentar cu de Lei.


Curatarea covoarelor chisinau - Curatarea covoarelor chisinau - Curatarea covoarelor. Curatarea Covoarelor Chisinau si Balti. SANITAR propune curatirea covoarelor MD cu utilaje performante.


Spalatorie pentru covoare si perne decorative. Spalarea covoarelor profesională revitalizează covorul şi culorile sale. Compania Arta Curateniei vă propune servicii de curăţire chimică a covoarelor şi mochetei în casa dvs. Noi folosim echipament special, care asigură curăţirea . In curand informatia va fi completata.


Curăţătorie chimică covoare și carpete cu reducere! Dar toate că mult timp până când devine evidentă nevoia de curățare a covoarelor. Curatarea chimica a covoarelor si saltelelor cu reducere. Chișinău, pentru suburbii coordonați cu . Spalatorie, curatatorie rapida, curatarea pernelor, covoarelor.


Administrația: Email: Compartimentul: Curatatorii chimice si . Servicii de curatare, evacuare a deseurilor dupa reparatii si constructie. Prelucrarea chimica a covoarelor, suprafetelor de marmora si granit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare