luni, 30 iulie 2018

Dejanul ro dej

Presedintele Despărţământului ASTRA „ Dr. Teodor Mihali” Dej, Radu Gavrilă, a organizat la sfârşitul săptămânii trecute un eveniment cu academicianul Dorel . Dej, Gherla, Cluj, Bistrița, Maramureș Sălaj.

Imagini de cosmar pe drumul national C Baia Mare – Dej intre localitatile Urisor si Caseiu.

Un fenomen foarte rar a putut fi observat sâmbătă dimineaţă pe cerul Dejului, scrie dejeanul. RO Un apel la 1a anunţat că o minoră de naţionalitate ucraineană ar fi căzut dintr-un tren undeva între Dej şi . Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Lista jurnalistilor de la Dejanul. Vezi toti jurnalistii care lucreaza la Dejanul.


Acestea se deplasau spre municipiul Dej după ce au „furat mireasa”. Imaginile au fost surprinse în localitatea Pintic, din apropiere de Dej. Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Municipal din Dej după ce două maşini au intrat în coliziune.


Polițist din Dej găsit spânzurat A fost salvat în ultimul moment VIDEO.

Accident la Dej – Șofer băut a intrat cu mașina intr-o casă -FOTO-. Ultima actualizare a informatiilor: 13. Politistii de investigatii criminale din Dej banuiesc ca tinerii au comis o talharie calificata pe strada Tiblesului, scrie Dejeanul. Marsul pentru viata” de la Dej, i-a scos pe dejeni din case – VIDEO – Album Foto „Marsul pentru viata” de la Dej Photo via dejeanul. Potrivit celor relatate de dejeanul.


Dej a devenit municipiu în cadrul. Apartament de vanzare in dej, strada ecaterina teodoroiu. Persoana fizica ofer spre vanzare apartament cu camere, semidecomandat, suprafata utila de 40mp . LEI amendă a primit un cititor Dejeanul.


RO Un apel la 1a anunţat, marți, noiembrie, puţin după ora 07.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare