vineri, 20 iulie 2018

Pantofi lac zgariati

Pasul 1: Curățiți bine pantofii înainte de a începe să îi pictați cu ojă. Particulele de praf nu vor permite întinderea unui strat uniform de lac. Tratează zgârieturile de pe pantofii de lac cu un tampon de bumbac sau cu un bețisor de vată.

Pentru a renova pantofii din piele zgâriați și fără viață. Dacă pantofii din lac au o nuanță deschisă și au căpătat dungi negre de la . Deci, dacă sunteţi ca mine şi v-aţi trezit cu urme negre pe pantofii. Buna, tocmai ce mi-am luat si eu o pereche de pantofi de lac noi si am si .

Nu trebuie sa fii un expert in reparatii incaltaminte ca sa oferi un aspect nou pantofilor tai favoriti ori sandalelor la care nu vrei sa renunti asa repede. Fie că sunt pătați, zgâriați sau deformați, vă faceți de râs dacă îi purtați. Dacă pantofii din lac au o nuanță deschisă și au căpătat dungi . Pantofii de lac sunt un tip de incaltaminte disponibil tot anul (adica atat in colectiile de toamna-iarna, cat si in colectiile de primavara-vara), mai .

In timp, pantofii de lac isi pierd stralucirea. Daca vrei sa arate ca noi, foloseste solutia de spalat geamurile! Pulverizeaza solutia pe pantofi si . Este interzisă folosirea obiectelor ascuţite precum cuţite sau lame.


Acestea pot zgâria sau tăia suprafaţa din piele şi pot deteriora vopseaua. Vand pantofi Cacharel din piele lacuita. Pantofi ideali pt scoala, masura 3 lac, inlocuitor, uzura normala, nu sunt crapati si nici zgariati, talpa solida. Si sunt putin zgariati cu ce as putea sa-i dau sa nu se vada?


Poti sa dai cu un lac ceva pentru papuci, sau crema. Picteaza talpa pantofilor cu toc Christian Louboutin a devenit faimos pentru. Imediat cum le-ai cumparat, aplica-le un strat de lac de unghii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare