marți, 17 iulie 2018

Kit reconditionare volan piele

Contine un balsam care curata si reconditioneaza pielea, dar mai putin fara. Kit-uri Curatare Intretinere Articole Piele. Leatherique sunt top in domeniu) si costa cat un volan nou un kit.

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Kit Leatherique Revopsire Volan - Dezvoltat de Leatherique pentru industria de. Acesta este singurul agent preparator de acest gen pentru piele.


Reconditionare volan piele de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning.

Schimbat recent discuri + placute + saboti tambur ATE, kit garnituri etrieri, . VOPSEA reconditionare interioare PIELE volane AUTO. Initial i-am aruncat o husa de piele pe el pana mi-a venit inspiratia. A reusit cineva sa vopseasca volanul de piele de la un Megane cel. Reconditionare cu kit Leatherique, pentru mai multe detalii va astept . Am luat de curand o masina care are volan imbracat in piele. Vreau sa stiu daca exista vreun tratament de reconditionare a pielii or smthin'.


Imi puteti recomanda si mie un Kit pentru reparatii tapiterie din piele care. Eu am facut volanul la el, sunt f multumit si nu a fost nici scump ;D .

Sau incercati un specialist care stie sa vopseasca volane din piele. Pentru revopsirea schimbatorul de viteze imbracat in piele eu am folosit. Am revopsit volanul la inceputul anului cu acelasi kit si rezista foarte bine.


Parca a pomenit un coleg forumist de treaba as. Reconditionare Volan Spuma Discutii despre model - A Klasse. Vopel este o vopsea pentru piele, nu stiu daca prinde si pe plastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare