marți, 31 iulie 2018

Franciza 5asec

Cu Franciza 5àsec, aveti avantajul de a face parte dintr-un sector dinamic si inovator de servicii, cu putini competitori de aceeasi talie. Franciza 5asec se extinde in Iasi, Cluj, Brasov, Ploiesti, Sibiu. Descopera cel mai performant sistem de curatatorie textile din Romania.

Povestiti-ne, pe scurt, despre afacerea dumneavoastra. Sec - Ingrijirea hainelor - Investitie totala, taxa de franciza, concept, zona vizata - Tot ce trebuie sa stii! In urma cu de ani, a sec a fost infiintata pe baza unei idei simple : sa ofere servicii de curatatorie chimica rapide si de calitate. Dry Cleaning Services SRL, care a preluat franciza 5aSec, avand actionari doua companii cipriote, are in plan cel putin de curatatorii care .

Master franciza pentru lanţul 5aSec este deţinută în România de firma Dry Cleaning Services SRL, care are opt unităţi, toate în Bucureşti, . O companie din București care deține master franciza pentru lanţul de curățătorii ecologice 5aSec vrea să deschidă noi unități în Braşov . Vino sa auzi povestea curatatoriilor de haine - 5asec, cea mai extinsa franciza din luma pe acest segment, cu peste 2. Sec LIDERUL MONDIAL IN CURATAREA SI TRATAREA. Prin proiectul de franciză, Hansen își propune să ducă brandul și în. România precum 5asec, LMI, Tucano, Filicori, . Fiecare persoana care se alatura echipei 5àSec, beneficiaza de un.


La opt luni dupa deschiderea primului magazin 5aSec in Romania, compania. Prin proiectul de franciza, Hansen isi propune sa duca brandul si in.

Care sunt cele mai mari grupuri de francize din Romånia. Franciza este operațiunea care îmbracă forma unui contract prin care o persoană numită francizor (în engleză franchiser) îi acordă unei alte persoane, numită . RO - PORTAL DE FRANCIZE SI FRANCHISE de Afaceri in Franciza din Romania Consultanta de Specialitate . Succint, franciza se poate defini ca o metoda comerciala de imprumut al numelui,. McDonalds, Shell, Call Kwik, KFC, Pizza Hut, 5aSec, Coca Cola Avenue, . Brandul are o tradiţie de peste de ani în operarea în franciză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare