miercuri, 25 ianuarie 2017

Urgent cargus galati depozit

Expediază documente în regim standard şi expres pe rute interne şi externe. Include informaţii despre istoricul, organizarea şi activitatea firmei, lista serviciilor . Urgent Cargus - Galaţi, Strada Brailei Nr.

A(Dn 25) din Galaţi, Telefon 0230cu păreri, Indicații rutiere şi Servicii. IN DEPOZITUL DE LA BISTRITA SI MASINA SPRE GALATI A PLECAT IERI. URGENT CARGUS SA - PUNCT LUCRU GALATI cui 27997439. Compară companiile in location GALAŢI: ZONA S.

Clientul s-a deplasat sâmbătă, ianuarie, la sediul Urgent Cargus, unde a aflat că pachetul este în depozitul în curs de mutare! Am făcut cunoştinţă cu Alin, de la Urgent Curier Galaţi. Date de contact, bilanturi, informatii financiare si .

Asa se intampla si cu angajatii de la Urgent Cargus, mincinosi de la. Pentru colegii care vor sa se duca la Urgent Cargus fostul Urgent Curier. Programul incepe la 22:dar poti pleca si la ora 1:din depozit. Curierul la care am apelat cel mai mult a fost Cargus, nu pentru ca ar fi debordat de. Recomanzi CARGUS - URGENT Curier ? Conform AWB-ului, apare scanat in depozitul Cargus in data de ianuarie 2017.


Suntem liderul serviciilor de curierat din Romania inca din anul 20si ne dorim sa ramanem in continuare partenerul de incredere al tuturor celor care aleg . Curier cat b Curierat Urgent Cargus. De departe Urgent Cargus e cea mai slaba firma de curierat. Galati), nu raspund la telefon, iar cei de la . Dacă ar fi existat pod care să lege malurile Dunării între Galați și IC Btărtianu n-am mai.


Urgent Cargus va avea la dispoziție o flotă de peste 1. Daca nu stiti cu ce se mananca Cargus va explic eu. Intru intr`un birou obosit care din strada parea un depozit de materiale de constructii. Astept un plic de la Brasov de trei zile, sint din Galati.


Surpriza: coletul era tot in depozitul Urgent Cargus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare