miercuri, 11 ianuarie 2017

Caut menajera 2 zile pe saptamana

Cautam menajera pentru calcat, spalat, curatenie intr-o locuinta cu dormitoare si un leaving,. Programul solicitat este de ore, de luni pana vinery (saptamani) si de miercuri. Cautam o menajera cu experienta pentru un apartament camere in zona Aviatorilor.

Programul este de sau zile pe saptamana. Caut job ca menajera in Bucuresti, rog seriozitate. Caut menajera o zi pe saptamana zona Baneasa. Locuri de munca Caut loc de munca.

Suntem o familie serioasa cu copii scolarizati (ani si ani). Am nevoie de 1-ori pe saptamâna in orice zi a . Caut menajera- zi pe saptamana,calcat haine si curatenie in camere, suprafata mica- aprox mp. Locuri de munca Menajeră Part Time - România, angajari Menajeră Part Time. Familie, cautam persoana serioasa,constiincioasa si muncitoare pentru menaj,curatenie, calcat (eventual gatit) 2-zile pe saptamana, in vila Otopeni. Se va lucra saptamani cu saptamani libere.


Cautam doamne calme, muncitoare, avantaj limba engleza. Rezultat de căutare pentru voluntari menajera de locuri de muncă în. Cautam menajera cu experienta pentru familie adulti si un copil in apartament camere.

Descrierea postului: p Angajez menajera in Chiajna zile pe saptamana 8. Cautam menajera interna pentru o vila in care locuiesc persoane; Program de . Descriere job: Cautam menajera pentru casa de 2mp, pentru curatenie si calcat. Din ce-am inteles, este undeva intre si 1lei pe sedinta, la camere,. Pensionar, singur, caut menajera (50-ani) o zi pe saptamana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare