luni, 30 ianuarie 2017

Karcher takarítógép

Magasnyomású mosó, gőzborotva, porszívó kis- és nagykereskedelme és márkaszerviz: Technoroll Kft. KARCHER SE 40Szőnyeg- és kárpittisztító - KARCHER takarítógép. Pagini similareTraducerea acestei paginiKARCHER SE 40Szőnyeg- és kárpittisztító.

A napi ápolás ellenére a szőnyegpadlók idővel egyre inkább megviseltnek tűnnek. A piacvezető KARCHER termékválasztéka a magasnyomású mosótól a porszívón, gőztisztítón, szőnyegtisztítón, kárpittisztítón, súrológépeken, padlótisztító . Vásárlás: Kärcher Takarítógép - Árak, vélemények, akciós Kärcher Takarítógép boltok összehasonlítása. Porszívó Típus: Takarítógép; Energiaforrás: Vezetékes; Motorteljesítmény: 12W.

Por tárolása: Porzsák vagy porzsák nélkül. Kärcher Takarítógép ár-összehasonlítás: többszáz webshop terméke, jó árak, tesztek és vélemények egy helyen. Kattints és találd meg a legjobb ajánlatot az . A Kärcher világszerte tevékenykedő, winnendeni családi vállalkozás, amely a tisztítási technika területén világpiac-vezető. Használt Karcher Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


KÄRCHER TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS 4IN1! SZŐNYEGTISZTÍTÁS, KÁRPITTISZTÍTÁS, ÁGYBETÉT TISZTÍTÁS, AUTÓKÁRPIT TISZTÍTÁS EGY .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare