marți, 10 ianuarie 2017

Fbi romania angajari

Ambasada britanică din Bucureşti recrutează în această perioadă candidatul ideal pentru poziţia de Assistant Liaison Officer la Agenţia . Biroul Federal de Investigaţii din SUA (FBI) va demara cea mai amplă. GEST SUPERB al unui milionar al României după ce a văzut-o pe .

Criza, criza, dar nu si la Biroul Federal de Investigatii. FBI demareaza cea mai ampla campanie de recrutare din ultimii 1de ani. Ambasada britanica din Bucuresti recruteaza in aceasta perioada candidatul ideal pentru pozitia de Assistant Liaison Officer la Agentia Britani. Persoana care va primi acest post va fi interfata organizatiei britanice in Romania, se va ocupa de traducerea documentelor oficiale si va oferi . La interviu se prezintă trei tipi. Interviul are loc în biroul şefului FBI.


FBI face cele mai multe angajari din istorie Joburi Jobs - EurActiv - Stiri, politici. FBI doreste lingvisti, experti in calculatoare, analisti in informatii si. SRI şi SIE trebuie să îndeplinească câteva condiţii: să fie cetăţeni români şi să aibă domiciliul în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare