marți, 17 ianuarie 2017

Acryl pentru unghii

Pentru a crea unghii cu acryl este nevoie în primul rând de o pudră acrilică și de lichidul de fasonaj. Acestea se amestecă și rezultă o . Acrilul se foloseste la tehnica de acryl sau portelan, in combinatie cu lichidul acrylic, se usuca la aer, si se foloseste pentru modelarea unghiilor.

SET PROFESIONAL PENTRU UNGHII DIN ACRIL - Conţine toate produsele necesare pentru construcţia unghiilor artificiale cu acril. Unghii construite din acryl (praf de portelan) Pasul 1: Procedeu de pregatire: Unghia naturala se pregateste pentru aplicarea. Comanda acum Acryl, Pudre Acrilice de Portelan, Prafuri de Portelan.


Stocuri actualizate, preturi corecte.

Produse testate de traineri autorizati in manichiura. Unghiile cu acril sunt rezistente si nu se crapa usor. Acrilul se gaseste de asemenea transparent dar si colorat : albastru, rosu, portocaliu, maro, roz, mov, . Unghiile cu acryl sunt frumoase si rezistente.


Pentru construirea acestora ai nevoie de : praf de acryl - diverse culori, lichid acrylic, recipient pentru lichi acrylic . Kit Unghii Acryl, oferte si promotii la Kit Unghii cu Gel, calitate garantata la preturi accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare