joi, 19 ianuarie 2017

Iritatie bebelusi zona genitala

Cauzele cele mai frecvente care determina iritatia pielii bebelusului sunt. Zonele genitale si perianale sunt eritematoase (rosii), discret . Simpla frecare sau umiditatea de la scutec pot produce iritatie sau pot fi rezultatul.

Cred ca ii ises un dinte sau o masea,ar fi aczul,ca nu au mai iesit dinti de ceva vreme si are an si o saptamana. Soluţii pentru prevenirea şi tratarea iritaţiei de scutec există! Zonele cele mai des afectate ale pielii bebeluşului sunt fesele, coapsele şi zona genitală. Fetitele sunt sensibile local inca de la nastere, cand zona genitala poate avea. Am auzit multe pareri pentru tratat dermatita (iritatia) de scutec: spalat zona genitala cu apa si sapun de casa, nu (doar) sters cu servetele . De vreo 4-zile ne-a aparut ca o iritatie in zona genitala si la fundulet si se.


In plus, o astfel de iritatie este vizibila cu ochiul liber. O parte din pielea pe care o acopera scutecul - probabil zona genitala si partea care . Pielea sensibilă a bebeluşului poate fi afectată de un numar mare de. La primele semne de iritaţie în zona scutecului vom aplica o cremă cu Zinc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare