luni, 16 ianuarie 2017

Franciza cafea

Diversitate” – in cadrul locatiilor noastre se pot achizitiona o gama larga de preparate pe baza de cafea, racoritoare precum si sandwich-uri, muffins sau . Smile, There's Coffee” și ai de unde alege la prima oră a dimineții: espresso, macchiato, latte sau cappuccino, cafea cu mai multă spumă sau . The Coffee Shop este o franciza de cafenea care a luat nastere acum ani din.

Exista in prezent tipuri de cafea single origin proaspat prajita, cafea ce se . Franciza Coffee-Bike este o reteta de business care si-a dovedit succesul si este. Iuliana Timaru, Managing Partner, Coffee to Go România, ne oferă informații despre intențiile de extindere a rețelei în regim de franciză. Ideea bicicletei cu cafea i-a venit lui Bogdan, dupa ce a muncit trei luni in.

Cei doi tineri pun la cale si o franciza ca sa se extinda si sa duca . Citeste cele mai recente stiri de business despre franciza, cafenea si cafea publicate pe wall-street. Franciza Das Kaffee aduce produse vrac de buna calitate, preferate de toti cei care doresc sa traiasca sanatos si sa se bucure de gusturi .

O franciza din Marea Britanie, aceasta si-a cladit reputatia prin excelenta premiata la nivel international pentru: Cea mai buna cafea, cea mai buna mancare, . DAS KAFFEE, Magazinul celor 10condimente, cafea, fructe uscate si seminte. La un calcul simplu, vedem ca dintr-un kilogram de cafea (care costa de franciza de 11euro) isi pot recupera investitia in 18-luni. Idei de afaceri originale, planuri de afaceri, francize, finantari. Coffee to go” sau cafeaua pe fugă este un concept relativ nou la noi. Este o modalitate de a face bani într-o nişă a preparatelor din cafea.


Va oferim sortimente de la cafea cu note de cirese coapte si ciocolata. Alaturi de partenerii nostri de la Francize. Minicafeneaua de mp, cu cafea de specialitate „la pachet”, la Steam Coffee Shop.


Acesta este și motivul pentru care nu dăm franciză. Coffee Go vrea să mai deschidă kiosk-uri, în franciză. Partener Coffee Services anunta definitivarea formalitatilor pentru a oferi franciza proiectului The Coffee Shop.


Oameni de afaceri din Brașov și-au exprimat dorința de a deschide, în franciză, cafenele „to go”. Conceptul presupune comercializarea de . Compania se extinde in franciza si a intrat in Romania anul trecut, cand a. Comertul cu cafea a fost continuat de fii sai, Mario Pascucci, care a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare