joi, 6 iulie 2017

Poze unghii cu gel modele noi

Poze din - MODELE UNGHII CU GEL. Modele de unghii cu gel pentru toamna. Noi modele pe unghii cu gel sau lac negru. Unghii French cu gel si model by Flory Nails.


Daca ceea ce cauti sunt noi modele pentru unghiile tale, ai venit in locul potrivit. Inspira-te din aceste poze cu modele unghii. Acolo poti experimenta cu cele mai noi modele unghii gel simple sau complexe, in functie de . Un an nou aduce noi trenduri și modele care sunt în vogă și la mare. Alege din tehnicile în vogă: unghii false cu gel, cu aplicații și desene moderne.


Joaca-te cu cele mai noi modele de unghii in 201 care iti . Pe ea a costat-o mersul la salon in jur de 20de dolari, insa noi stim mai bine ca acest look poate fi obtinut cu mult. Pentru a realiza modelul din poza de mai sus nu ai nevoie decat de oja alba si neagra. Tehnica de a crea modele de unghii cu gel este prezentata pe multe siteuri.


Cele mai noi idei de modele de unghii false 2017. Click to enlarge image manichiura-modele-noi. In preajma Sarbatorilor, manichiura imbraca forme festive, devenind o forma de expresie a spiritului energic si a atmosferei de petrecere care.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare