luni, 31 iulie 2017

Locuri de munca bucuresti constructii cu cazare

Contract de munca full-time, salariu brut 1. Firma de constructii din Bucuresti, angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul constructiilor. Bucuresti, asiguram cazare si contract de.

Oferim cazare si salariu atractiv. Firma de constructii angajam muncitori calificati si necalificati (sudori,lacatusi,fierari - betonisti si dulgheri) pentru. Muncitor Constructii în Bucuresti OLX.


Bucuresti, Timis, Valcea si Suceava.

Anunturi pe publicu locuri de munca in constructii, arhitecti, designeri sau proiectanti. Firma de constructii din Bucuresti, angajam rigipsari si muncitori necalificari. Angajam zugravi cu plata la saptamana si cazare asigurata. Joburi industrie Constructii, categoria Constructii oferte de job - cauta un loc de munca.


DE MUNCA , CAZARE IN CONDITII DE SANTIER , DOUA MESE CONTR. SE OFERA PENTRU BUCURESTI DE LOCURI DE MUNCA PT GRESIE . Oferte noi pe post de Necalificat cazare. Locuri de munca Necalificat cazare.

Anunturi Locuri de munca oferte constructii, amenajari din Romania si toata diaspora. Oferim salarii avantajoase,bonuri de masa,cazare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare