luni, 10 iulie 2017

Locuri retrase bucuresti

Ai trait toata viata ta in capitala, insa sunt doar cateva locuri pe care ai putea sa le numesti cu adevarat interesante. Pentru cei dintre voi obisnuiti sa vada . Mai e putin pana pe februarie si probabil sunteti in cautare de locuri romantice si boeme unde sa mergeti cu jumatatea. Cismigiul este cel mai frumos parc din Bucuresti si unul dintre locurile preferate si perfecte pentru plimbari romantice, indiferent de momentul . Capitala ascunde o multime de locuri cu adevarat frumoase in spatele carora se afla povesti mai putin cunoscute.


Aşa că, te provocăm să lăşi de-o parte harta şi să descoperiţi cele locuri secrete din Bucureşti. Iata care sunt cele romantice locuri din Bucuresti, unde poti petrece clipe deosebite alaturi de jumatatea ta!

Cele mai inspira(n)te 1de locuri din Bucuresti in povesti si imagini, completate de evenimentele care le dau viata in weekend. Daca nu ai idee unde sa o scoti in oras pe fata pe care o placi, am adunat mai jos locuri speciale pentru prima intalnire. Ai de ales dintre restaurante clasice, . Si am decis ca in postarea de astazi sa ating doua lucruri: sa va fac o propunere de locuri misto in Bucuresti si pentru ca a venit primavara…sa . Dacă vii cu treabă la Bucureşti, poate că pentru a şaptea oară, dacă ai văzut.


Imi ofer serviciile ,voi avea grija sa le arat locuri frumoase si voi . Funky Lounge este o noua locatie chic in Bucuresti. In multe locuri din oras se poate fuma narghilea, acesta fiind unul dintre cele bune, . Romantice o dam in locuri de ftai.

Dar daca ai de ani si ai crescut in Bucuresti, sa nu stii locuri . Sunt locuri aproape de Bucuresti, care merita explorate zi sau in functie de timpul de care dispuneti. Noi ne-am propus sa ne intoarcem . Bucureşti există o mulţime de locuri romantice şi evenimente care să facă din această zi una de neuitat. Un concert, o piesă de teatru, o cină . O cina romantica e intotdeauna o idee buna, fie ca vorbim de o prima intalnire sau de readucerea scanteii in relatiile cu poveste inceputa de ceva vreme.


Nu garantez că locurile de mai jos au întotdeauna servicii impecabile, decor şi atmosferă de vis sau produse extraordinare. Imi place Baneasa toamna dar in adancul . O intalnire romantica se poate transforma foarte usor intr-o intalnire memorabila pe care nici unul din voi sa nu o poata uita vreodata. Caut si nu gasesc un loc romantic in bucuresti,gen o zona mai inalta. Eh, daca sunt bani, ai ce vedea frumuseti in multe locuri, dar banii astia.


Acum zile - Intră pe Zilesinopti. Află care sunt locurile în care merită să îți petreci .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare