marți, 4 iulie 2017

Patinoar cismigiu 2016

Patinoarul Cismigiu, Program, Preturi, Localizare, Galerie foto, descriere a Patinoarul din Parcul Cismigiu. Patinoarul Cișmigiu este artificial și în aer liber. Are o suprafața de 30metri pătrați și capacitatea de a primi mai mult de 10de persoane.

Patinoar Cismigiu a distribuit fotografia postată de Parcul Cismigiu. Parcul Cismigiu gazduieste in fiecare iarna in aer liber. Program si tarife de acces la Patinoar Cismigiu. Patinoar Cismigiu added new photos. Patinoarul din parcul IOR (deschis pana in martie 2016).


Adresa: Parcul Cismigiu, intrarea dinspre Regina Elisabeta. S-a deschis patinoarul din Cismigiu! Chiar dacă este frig afară şi nu a nins, variante de relaxare au şi cei care au rămas în București.


Merg la târgurile de Crăciun sau la patinoar. Patinoarul Cismigiu este unul dintre cele mai cunoscute patinoare din București. Aste amplasat în albia secată a Lacului Cișmigiu, în dreptul . Patinoarul Cişmigiu este amplasat într-o locaţie centrală a oraşului Bucureşti, fiind cea mai bună alegere pentru practicarea patinajului în aer .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare