marți, 4 iulie 2017

Benzi testare duritate apa

TESTE DURITATE APA RE80001la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria INSTALATII FILTRARE. Măsurare duritate apă; Pachet cu benzi.

Benzi de testare pentru măsurarea durităţii apei utilizate de exemplu la irigaţii, maşini de spălat vase, . Conţinut de nitraţi; Valoare pH; Duritate apă. Set benzi de testare pentru a măsura conţinutul de nitraţi, pH-ul şi duritatea apei. Kit benzi hartie pentru testare duritate.

Cu ajutorul benzilor de hartie speciala ,se poate verifica rapid continutul de saruri de calciu si magneziu prezente in apa. Determinare rapida si usoara a duritatii apei. AQUADUR sunt benzi de testare concepute special pentru determinarea . Benzile de test sunt corecte, portabile şi ieftine. Aplicaţiile includ apă potabilă, ape uzate, piscine şi spa, apă din procese industriale şi altele.


Accesați Kit de teste rapide duritatea apei - Set pentru determinarea a calitatii apei. Set complet de teste pentru calitatea apei Trusa de teste . Nu solicit nicio taxa pentru acest test, trebuie . Watersafe, si un pliculet de conservant - , conservant care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare