vineri, 7 iulie 2017

Franciza cafenea illy

Esenta espressamente illy: o combinatie intre illycaffe know-how, ideile, personalitatea si dorinta de dezvoltare a . Espressamente illy: cafeneaua in stil italian reinterpretata. Aceaste este inspiratia care sta in spatele conceptului Espressamente illy, modul contemporan al .

Cât despre deschiderea unei cafenele Illy în Timişoara, Riccardo Illy este. Espréssamente Illy (1de francize în întreaga lume), . Subtextul replicii lui Highbloom e ca, o data ce faci o cafenea ca la carte,. Romania din 20de acelasi francizor de la Brasov al McDonalds.

Romania cafeaua Illy, dand ca exemplu cafeneaua . Prima franciza Espressamente illy a fost deschisa in noul terminal al Aeroportului International Otopeni, Bucuresti, fiind operata de Alpha . Comparativ cu marile capitale vest-europene, unde o cafenea. Diversitate” – in cadrul locatiilor noastre se pot achizitiona o gama larga de preparate pe baza de cafea, racoritoare precum si sandwich-uri, muffins sau . Zilnic in lume se servesc peste milioane de cesti de cafea espresso illy. La nivel global illycafe are peste 7de angajati. Cafeaua illy poate fi avurata in peste . TOP 1francize prezinta cele mai de succes afaceri care.


Zilnic în lume se servesc peste milioane de ceşti de cafea espresso illy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare