miercuri, 12 iulie 2017

Drdp craiova

ANUNT PUBLIC – posturi scoase la concurs de catre DRDP Craiova. Romania - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova anunta publicul interesat . Doi directori de la CNADNR, dintre care unul este Adrian Lumezeanu, şeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, și un om de .

Claudian Ţuţulan, Direcţia de Control şi Încasări Buget DRDP Craiova: „Nu s-a vrut să se încaseze, ce să o mai ascundem. Doi directori, un şef de serviciu şi un consilier din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova au fost trimişi în judecată . Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, Stefan Stoica (PDL), afirmă că pentru susţinerea aleşilor locali din România se cheltuiesc .

Stiri despre Drdp craiova la rubrica Actualitate. Stiri din actualitatea romaneasca in timp real. Articole stiri ce trateaza subiecte legate de invatamant, sanatate, . Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, va trimite o echipă de control la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, în urma acestui control .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare