luni, 3 iulie 2017

Anul precedent

Compania aceasta fiind formată parte din artiști cu totul noi pentru scena noastră, iar parte dintre virtuozii din compania anului precedent, a raționa despre . Puseseră angajaţi anul precedent şi alţi băieţi (ARGH.). Decizie fara precedent in legatura cu un turneu WTA.

Ce se intampla cu trofeul Thailandei dupa moartea regelui. Turneul WTA care trebuia sa aiba loc in . Reprezentanţii Serviciului de Informaţii au afirmat că, deşi fondurile sunt mai mici faţă de anul precedent, SRI îşi poate desfăşura activitatea în . Cantitate achiziţionată (în anul pentru care se face raportarea).

Numărul acccidentelor aeriene fatale a crescut în 20față de anul precedent. Reverso Context oferă traducere în context din română în germană pentru anul precedent, cu exemple: anul calendaristic precedent, anul precedent și, anul . Reverso Context oferă traducere în context din română în italiană pentru anul precedent, cu exemple: anul calendaristic precedent. Deși bugetul a scăzut față de anul precedent, SRI poate desfășura în condiții de normalitate activitatea.


Cifra de afaceri a Grupului a crescut la 1milioane Euro, 1milioane Euro în anul precedent, înregistrând o creştere cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare