marți, 27 ianuarie 2015

Uz casnic dex

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru casnic din dicționarele: DEX. Faptul sau posibilitatea de a folosi; folosire, întrebuințare, folosință. Dex uz casnic, sinonime, declinari, conjugari pentru textul uz casnic.

Dex obiect de uz casnic, sinonime, declinari, conjugari pentru textul obiect de uz casnic. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru casnic - CÁSNIC, -Ă, casnici, -ce, adj. Cumpara online Servetele umede dex 1pcs, engross sau endetail, Articole de Uz casnic doar la eLider.


Totalitatea obiectelor de uz casnic care aparţin unei familii.

Obiect de menaj = obiect de uz casnic. Material plastic obţinut prin polimerizarea etilenei, întrebuinţat la fabricarea materialelor izolante şi a unor obiecte de uz casnic sau industrial. Dex detergent praf pentru spalat vase: potrivit pentru uz casnic. Indeparteaza cu usurinta orice urma de murdarie de pe vase datorita oxigenului activ din .

CASNICĂ - căutare text în dictionarul pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ,. Așa s-ar numi un produs de uz casnic, asemenea unui raft de la Ikea unde pot fi puse obiectele pe care de obicei le uităm acasă: chei, bani, . TURKROM UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR IN ROMANIA de produse cosmetice si de curatenie pentru uz casnic. Gaz lichefiat conținând butan , păstrat sub presiune în butelii speciale și folosit drept combustibil pentru uz casnic.


Definitia cuvantului: mătură, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Obiect de uz casnic în forma unui mănunchi, făcut din tulpinile plantei cu același . Material plastic obținut prin polimerizarea etilenei, întrebuințat la fabricarea materialelor izolante și a unor obiecte de uz casnic sau . Gaz lichefiat conținând butan, păstrat sub presiune în butelii speciale și folosit drept combustibil pentru uz casnic. Logo Dex-Tex, dictionar tehnic textil online Dicţionar tehnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare