vineri, 16 ianuarie 2015

Menaj baia mare

Gaseste menajera potrivita pentru casa ta in Baia Mare. Menajere Baia Mare cu experienta, referinte si profil complet. Vezi anunturile aflate la o distanta de +km de la Baia Mare .

Franta-Caut femeie foarte serioasa pentru intretinere menaj. Gaseste bona potrivita pentru copilul tau in Baia Mare. Bone Baia Mare cu experienta, recomandari, interviu audio si video.


Doreste sa lucreze in localitatea: Baia Mare.

Autocaracterizare Sunt o persoana calma, deschisa, iubitoare de natura. Compară companiile in location BAIA MARE: GAMONTEC S. ADIDAS STORE IULIUS MALL, CHAMPION SHOPPING CITY SUCEAVA, . Oferta menaj ocazional Baia Mare Maramures Din experienta de zi cu zi SICHERGUT a invatat ca cele mai importante atributii ale unui. Efectuez curatenie generala, menaj +calcat rufe, intretinere birouri, diverse colaborari de curatenie, atat la apartamente cat si la case atat in Baia Mare, dar. Infirmiere Baia Mare cu experienta, referinte si profil complet.


Localitati : Baia Mare (9); Sighisoara (2) . Anunțuri gratuite Menaj - Uz casnic din Baia Mare, Maramures pe Lajumate. Căută-ți locul de muncă: menaj în Baia Mare.

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56. Căută-ți locul de muncă: menaj-ingrijire batrani în Baia Mare. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 54. Anunturi Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si toata diaspora romaneasca din strainatate.


Căutăm menajeră cu mașină proprie(decontăm carburantul), pentru curățenie și călcat haine Casa este în zona str. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Lucru Persoana pt menaj Baia Mare. Franta - la1de Km de Paris Caut femeie foarte serioasa pentru intretinerea generala a unei familii de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare