marți, 6 ianuarie 2015

Cel mai mare dig din lume

Barajul celor Trei Defileuri este situat pe cursul lui Yangtze în China și este cel mai mare din lume. Pe lângă producerea de energie electrică, barajul a triplat . Este cel mai mare baraj de pe glob, fiind criticat de presă, este amplasat în. Barajul Sanxia sau Barajul celor Trei Defileuri din China, cel mai mare baraj de pe glob, are acum şi un lift pe măsură, demn de Cartea . Care sunt însă cele mai impresionante baraje din lume?


Daniel-Johnson este cel mai mare baraj din lume construit pe baza unor arcade şi a . Ultimele generatoare ale controversatului Baraj al celor Trei Defileuri aflat în regiunea chineză Hubei au devenit operaţionale.

Autorităţile chineze au admis că Barajul celor Trei Guri, cel mai mare din lume, a creat o serie de. Barajul Celor Trei Guri din China, cel mai mare din lume, le dă fiori autorităţilor din statul asiatic. Din cauza ploilor din ultimele săptămâni, debitul aproape că a . Cel mai mare baraj din lume se află în China pe cursul fluviului Yangtze, în provincia Hubei.


Denumit „Barajul Celor Trei Defileuri”, construcţia are o lungime de . Grande Dixence din Elveţia este cel mai mare baraj din Europa şi unul dintre cele mai mari baraje din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare