miercuri, 21 ianuarie 2015

Lukoil promotii

Pentru a afla promotiile in derulare va rugam sa accesati sectiunea “Promotii active”. Lukoil România, societatea care operează reţeaua de benzinării a grupului Lukoil de pe piaţa locală, a demarat o promoţie de week-en prin . Premium vânduţi în staţiile din reţeaua LukOil România s-au ieftinit până la nivelul de preţ .

Bun venit pe pagina oficiala LUKOIL Romania! Aici aflati informatii despre companie,. Aici aflati informatii despre companie, produsele si.

Cea mai atractivă dintre promoţiile Lukoil în vigoare este cea care scoate la vânzare benzina scumpă cu aditiv ECTO şi cifră octanică . Compania LUKOIL desfasoara promotia Preturi de weekend. Cea mai atractivă dintre promoţiile Lukoil în vigoare este cea care scoate la vânzare benzina scumpă cu aditiv ECTO şi cifră octanică 98 . Promoţii la carburanţi în weekend! Cea mai atractivă dintre promoţiile Lukoil în vigoare este cea care scoate la vânzare benzina . Avand card la Lukoil, am primit prin sms urmatorul anunt.


Promotia aceasta e super pentru cei care circula mult si alimenteaza des. LuKoil face la Cluj reduceri de weekend de tot rasul: Motorina este mai.

Desi nu prea alimentez in mod curent de la ei, recent am descoperit ca au o promotie pe gustul meu si in mod cert pe gustul altora ce dureaza . Ca să punem asta în date reale, ca să faci un plin la Lukoil doar pe. Benzina (lant de benzinarii, dooh) au avut o promotie comuna. Promotii carburanti lukoil slobozia - Slobozia.


Pana la ianuarie, in fiecare weeken incepand de sambata, de la miezul noptii, si pana luni, . In cadrul acestei campanii la achizitia a cel putin fise pentru spalatoria auto, in perioada decembrie 20- februarie . Pot paticipa la promotie exclusiv detinatorii cardurilor SCnet MasterCard Young, Classic si Gol persoane fizice si juridice. Promotia nu include statiile Lukoil in . Cumpara Ulei motor Motul, Gm, Lukoil de la eMAG la preturi avantajoase. Astăzi, noiembrie 201 compania LUKOIL-Moldova SRL a dat în exploatare încă o stație modernizată de alimentare cu carburanți - SACOM Nr. Doua mari lanturi de benzinarii au trecut la promotii agresive! Si la LukOil ai o campanie similara, numita Reduceri de Weeken dar . Lukoil…stiu ca nu se gaseste cel mai bun combustibil.


Am participat la toate promotiile care au fost si nu de multe ori m-am . TUNEL car wash ofera spalari exterior la pretul de 9. Cod: LUKOIL AVANTGARDE 15w20-LitriBrand: Lukoil. Cod: LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 10w180-KgBrand: Lukoil. Lukoil - benzina dezastru - La iesirea din Botosani spre Suceava este o benzinarie Lukoil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare