duminică, 25 ianuarie 2015

Traductoare capacitive

Functionarea Traductoarelor parametrice capacitive se bazeaza pe variatia capacitatii unor condensatoare speciale de diverse . Traductoarele sunt elemente din structura sistemelor automate care au rolul de a masura valorile parametrului reglat si de a converti acest parametru . Traductoare de nivel capacitive: Cel mai simplu traductor de nivel capacitiv are electrozi, unul fiind o vergea izolata introdusa în rezervorul cu lichid iar celalalt . In aceasta lucrare se urmareste cunoasterea principalelor tipuri de traductoare capacitive si a principiului de functionare al acestora, . Traductoare rezistive de deplasare. Traductoare inductive de deplasare. Traductoare capacitive de deplasare.

Traductoare de deplasare optoelectronice . Traductoare capacitive Capacitatea unui condensator plan paralel poate fi determinata. Traductoare capacitive La traductoarele capacitive, marimea de intrare este o deplasare. Cele mai simple şi cel mai frecvent utilizate traductoare de deplasare sunt cele rezistive, cele inductive şi cele capacitive. Partea electrica ce va lucra impreuna cu membrana, pentru a forma traductorul de presiune, poate functiona pe baza proprietatilor rezitive, capacitive sau .

Referatul Traductoare Capacitive - Electronica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#30076). Traductoare capacitive - (categorii parametrice) – convertesc variatia marimii de masurat in variatia capacitatii unui condensator aflat intr-un circuit. Toate traductoarele capacitive funcţionează în curent alternativ, la o frecvenţă. Pentru măsurarea forţei se pot folosi fie traductoare specifice, fie traductoare de . Traductoare pentru deplasări liniare mici a) traductoare inductive b) traductoare capacitive c) traductoare rezistive.


Traductoare pentru deplasări unghiulare. Pentru deplasari mici, se utilizeaza traductoare capacitive la care se modifica distanta dintre armaturi (figura 0), armatura fiind suspendata elastic si se . Cele mai răspândite traductoare de acest tip sunt cele parametrice: inductive,; capacitive şi; rezistive. Traductoare inductive pentru deplasări liniare mici.


Traductoare capacitive de nivel VEGACAL - Principiul capacitiv de masura al nivelului este unul din cele mai des intalnite in tehnologia masurarilor de nivel. Va oferim o gama completa de traductoare capacitive. Daca totusi produsele dorite nu se regasesc printre cele descrise, va rugam sa ne adresati o cerere de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare