joi, 22 ianuarie 2015

Fabrica de izolatie din lana

Așa s-a născut în Bacău singura fabrică din România unde lâna. Fabrica va prelucra lana pentru izolare termica si fonica pentru acoperisuri, pereti interiori si exteriori, tavane si podele sub forma de role sau saltele. România nu există încă nici o fabrică în care lâna să fie transformată în izolație, dar o astfel afacere este pe cale să ia naștere la Telega, .

As dori sa va intreb membrii acestui forum daca au idee unde as putea sa caut informatii despre cat ar costa utilajele pentru o fabrica de . Lana de oaie ✘ Un produs natural de inalta calitate ✘ Bilant COpozitiv = protejeaza. Un concept din natura, care abia trebuie imbunatatit: izolatia naturala din fibre de lana. Este un produs unic pe piata cu tras.

Firma Fiwo este prima producatoare de panouri izolatoare din lana de oaie. Acestea se manevreaza la fel ca si panourile clasice, dar sunt mult mai bune . Izolația din lână se fabrică din fibre de lână naturală, spălată și tratată. Izolaţia fabricată din lână de oaie poate elimina formaldehida şi alti . Un tânăr antreprenor intenţionează să înfiin'eze o fabrică care să transforme lâna de oaie în izolaţie termică. Folosit la casele ecologice şi nu numai, acest tip de . De scurt timp pe piaţa românescă, dar de mult timp pe pieţele din străinătate, a apărut un nou material de termoizolare a locuinţei: izolaţia din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare