joi, 22 ianuarie 2015

Compostor dex

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru compostor din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru compostat din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru compostat din dicționarele: DEX '0 DEX '98. Definitie compostat - afla ce inseamna compostat si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Aparat mecanic, cu litere şi cifre mobile, folosit pentru a imprima data şi numărul trenului sau al altui vehicul pe un bilet de . Definitie dictionar roman Web DEX online pentru compostor - COMPOSTÓR s. Definitia cuvantului: compostat, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Definiții pentru compostat din dicționarele: DEX '98.


Despre bilete de călătorie) Care a fost marcat cu compostorul.

VEHICUL - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic,. Accesați definiții DEX și sinonime - Definiții din DEX: COMPOSTÁ, compostéz vb. Pentru că a venit vorba într-un articol precedent despre compost şi compostor şi am rămas datoare cu nişte explicaţii, m-am gândit să dedic un . Conjugare pentru verbul a composta la toate modurile și timpurile. Conjugarea verbului a composta în limba română (dex).


Acest compostor a fost introdus pentru a se evita cazurile din trecut, când un bilet era compostat și lăsat pentru alții care urcau și nu aveau bilet. VIDEO Tânăr „compostat“ de un taur înfuriat la un carnaval din Spania. Testele complete ţin cont de vârstă şi sex acum ore; Dezicere de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare