luni, 24 noiembrie 2014

Primaria sector 1 urbanism

Lista Certificatelor de Urbanism eliberate de Sectorul al Municipiului București. Serviciul Urbanism Directia Generală de Evidenţă a Persoanei Sector 1. Serviciul Registratura si Relatii cu Publicul Serviciul Publicitate si Autorizatii Serviciul .

Trimite la Primaria Sectorului Bulevardul Banu Manta nr. AnuntSectorul 1: A fost eliberat certificatul de urbanism pentru lăcașul de cult al comunității . Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 08:30-16:3 Joi: 08:30-18:30. Cadastru, Fond Funciar, Patrimoniu .

Structura organizatorică a aparatului de specialitate al Primarului. Serviciul Urbanism și Autorizații de Construire pentru Construcții Clasa B Şef Serviciu: . Primăria Sectorului a eliberat, în data de aprilie 201 certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din . Vrei să depui o reclamaţie pe teme urbanistice? Nu ştii unde îţi poţi plăti taxele pentru certificatul de urbanism şi autorizaţia de construire? Primaria Municipiului Bucuresti; Primaria Sector Bucuresti; Primaria Sector 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare