vineri, 28 noiembrie 2014

Lista neagra a bonelor

Eu iti pot spune una aflata pe lista neagra - Elena Lungu , sta in Comuna Pantelimon, este. Ceva cu o bona Vali Baltes, sau ceva asemanator. Bedtime Stories: Bone de evitat - Pagina de pornire - bloggermamisibianca.

Pagini similareIncep aici o lista neagra a bonelor care au pretentia sa interactioneze cu copii nostri. Va rog sa ma ajutati sa populez aceasta cu experientele voastre personale. Pentru lista neagra avem si noi o bona - Dobre Stefania - ani, Dr Taberei - probleme grave de sanatate, pentru detalii vorbim pe privat.


Bonele si somniferele - Forumpostărifeb.

ATENTIE BONA VALI BALTES - pag 3postăriDec 2006Atentie bona - ForumpostareIan 2003Mai multe rezultate de la forum. Bona lista neagra - Bone si babysittere - Forum Desprecopiicomunitate. Bona lista neagra - postat in Bone si babysittere: As vrea sa trec pe lista neagra a bonelor o tanara pe nume Mirea Ana -Maria Ramona . Bone si babysittereIun 2013lista neagra invatatoare scoala - Scoli, Licee, Universitati. Mai 2013lista neagra - bone - Scoli, Licee, Universitati, BurseNov 2005Mai multe rezultate de la comunitate.


Cum e viața: Bona si ghinionul - Albuletzi - bloggeralbuletzi. La fel, ar fi bine ca mamele din cate un oras sa se alieze in online, sa produca o lista neagra a bonelor si asa-ziselor agentii si sa le execute . M-am gandit ca ar fi utila o lista cu persoanele care ar dori sa activeze ca. As dori sa avertizez parintii de bona MM sa va feriti de ea ca de dracu.

Sa punem si bona Paula (si doar atat) pe lista neagra a bonelor, care . Cat de greu e sa gasesti o bona sau o menajera cinstita. Carmen Suiu: Sunt pe lista neagra, dar. Reportaj despre bonele care îi traumatizează pe cei mici.


Ii multumesc Anei pentru lista frumos ordonata si tuturor celor care au. Aceasta lista reprezinta un cumul de nume adunate din paginile de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare