luni, 10 noiembrie 2014

Informati despre legume

Legumă este un termen culinar generic care desemnează orice parte a unei plante consumată uzual de oameni ca hrană, fiind o plantă cultivată sau necultivată . Legumele si Zarzavaturile sunt considerate ca fiind principala sursa de vitamine si minerale care, alaturi de fructe, contribuie la aportul zilnic al . Găseşte aici câteva informaţii foarte interesante şi nu foarte mediatizate despre legume, care te pot ajuta să le consumi în mod corespunzător şi te vor face să le .

Legumele prospete constituie sursa prima de vitamine necesare organismului uman (C, A, B) daca, bineinteles, sunt pastrate in conditii optime. Atat fructele cat si legumele constituie o sursa impotanta de elemente nutritive, cele mai importante fiind vitaminele si mineralele. Fructele şi legumele sunt alimente benefice sănătăţii noastre, nu încape nicio îndoială. Deşi oamenii de ştiinţă încă dezbat câte porţii ar trebui .

Nu s-au pastrat prea multe informatii despre cat de toxice sau dimpotriva sanatoase erau legumele si fructele pe care le mancau primii oameni, iar dupa . Fructele și legumele conțin numeroase vitamine și substanțe nutritive care întăresc organismul, cresc nivelul imunitar, previn boli și uneori . Fibrele alimentare sunt ingredientele naturale care pastreaza sanatos sistemul digestiv. Ele se gasesc numai fructele proaspete sau uscate, in legume si . Fructele și legumele se numără printre cele mai consumate alimente. Acestea sunt bogate în vitamine și substanțe nutritive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare