joi, 27 noiembrie 2014

Amenajari bai mici

Vorbim des aici, in paginile blogului nostru despre spatiile mici. Alegem sa facem asta pentru ca multi dintre voi locuiesc in astfel de spatii si . Cine are o baie prea mare si n-a avut batai de cap cu amenajarea ei sa faca un pas inainte!

Faceam haz de necaz pentru ca si . O alta solutie ar fi achizitionarea unei cazi de baie mici, mai ales ca pe piata exista o diversitate de astfel de modele. Gresia si faianta de dimensiuni reduse, . Soluții de amenajare pentru băi mici la prețuri bune.

E foarte dificil atunci când te duci în magazinele de bricolaj și te uiți la rafturi să-ți . Fii inventiv si urmareste aceste idei inteligente de depozitare pentru bai mici. Am adaugat 1de poze noi cu bai mici, bai mari etc. Am eliminat unele poze cu bai la cererea dvs si am adaugat noi fotografii cu idei de amenajare baie . Cateva idei de amenajari bai mici moderne, Poze cu bai mici amenajate modern pt apartamente casa si garsoniere.


Galerie cu imagini amenajari interioare bai. Amenajarile interioare sunt facute sa va infrumuseteze casa dar daca aveti o casa mica, si ne referim aici si la apartamente mici, garsoniere etc si la case mici la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare