joi, 6 noiembrie 2014

Electrolux samus satu mare

Trimiteţi-ne comentarii sau întrebări. Lăsaţi-ne datele dumneavoastră de contact . Fabrica locală Samus din Satu Mare a intrat în portofoliul celor de la Electrolux în 199 când suedezii au devenit acţionari majoritari.

Privatizarea fabricii de aragazuri Samus Satu Mare este cu siguranta cea mai de succes privatizare din judet, dupa ce aproape toate actiunile . Fabrica Electrolux de la Satu Mare produce, incepand cu luna. Electrolux a preluat pachetul majoritar de actiuni al firmei Samus, in 1997. Electrolux este o companie producătoare de electrocasnice din Suedia.

Fabrica de la Satu Mare a fost preluată în 19și s-a numit până atunci Samus. Fosta intreprindere August, denumita apoi Samus, a fost prima unitate de stat din Satu Mare transformata in societate comerciala pe actiuni . Aici gasesti toate stirile legate de electrolux satu mare, satu mare electrolux, prezentari. Liderul Sindicatului Samus din Electrolux, Sorin Faur, a declarat pentru . Spre deosebire de Electrolux, care a renuntat la numele Samus dupa achizitia fabricii de la Satu Mare, turcii de la Arcelik au pastrat numele . Electrolux, aragazurile producându-se în continuare la fabrica de la Satu Mare.


ALF Electrocasnice relansează în anul 20brandul SAMUS . După anii '9 denumirea i-a fost din nou schimbată, în „Samus“. Privatizarea fabricii de aragazuri Samus Satu Mare este socotită.

Electrolux a preluat 9 din acţiunile Samus, . Samus - Satu Mare si-au vindut actiunile concernului suedez Electrolux, . In luna decembrie a anului 199 Electrolux a devenit actionar principal al societatii Samus SA din Satu Mare. Romania sunt facute la fosta fabrica Samus din Satu Mare. Zanussi, care si ea apartine grupului Electrolux.


ELECTROLUX SAMUS SA, din Satu Mare — Descriere, date de contact, produse şi servicii. Suedezii de la Electrolux au bagat de milioane de euro la Satu Mare. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din . Aragaz electric Electrolux EKC60109FW plita vitroceramica.


Electrocasnice Aragazuri, cuptoare si hote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare