joi, 13 noiembrie 2014

Noua presa

Dintr-o postare recentă pe facebook aflăm că patronul unei firme abonate la banii publici din Giurgiu, Bogdan Bratu, consilier județean PS a fost mutat de . Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, trimisă în judecată pentru fapte de corupție – dosar recent retrimis de instanță la DNA, se agită din ce în . Puțină lume știe că în Craiova există un personaj oarecum politic și oarecum implicat în administrația locală care se și văzuse, în urmă cu .

Acum zile - Avocatul Olguței Vasilescu, Radu Marinescu, ar fi preferat de pesediști pentru candidatura la mandatul de primar al Craiovei, susțin surse . Ultima actualizare a informatiilor: 06.

ARME dolj - Duration: minutes, seconds.

Noua presa de baloti Massey Ferguson – modelul 1840. Mare i-a fost mirarea cand a constatat ca balotii realizati de presa Massey Ferguson . Dan Bulucea seamana cu sigla Goog. Atunci cand te apuci sa renovezi sau pur si simplu te-ai mutat cu chirie sau ai cumparat un apartament, una dintre provocari ramane alegerea . Bazandu-se pe o experienta de ani de ingeniozitate de produs, Sizzix a lansat o presa Big Shot cu o noua infatisare care sa permita lucrul . Noi credem ca aforismului anterior ii lipseste un . O gaÅŸcă de jurnaliÅŸti, din peste de asociații ÅŸi instituții media s-au reunit într-o gigantă ÅŸedință de lucru ca să ne stabilească nouă, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare