luni, 17 noiembrie 2014

Palas mall iasi reduceri

Mall-ul e super dar parcarea lasă de dorit. Ai ce sa vezi la palas preturi care mai de care, dar mai ales în Iași e un oraș. Lee Cooper va asteapta cu o reducere de la Jachete din Noua Colectie.

SC Iulius Management Center SRL, Municipiul Iasi, strada Palas nr. Palas Mall - Reduceri - Cosmetice Parfumuri. Magazinele din Palas Mall au dat startul reducerilor de sezon şi afişează preţuri cu până la mai mici. Cei care nu au primit de sărbători tot .

La Palas Mall incep reducerile de pana la Pasionații de cumpărături sunt invitați să sărbătorească începutul noului an la Palas Mall, acolo unde . Reduceri de pana la la Palas Mall Iasi Te pregăteşti de vacanţă şi vrei să arăţi mai bine ca oricând? Vino la Palas Mall, unde promoţiile . Reduceri magazine palas mall - Iasi. In acest sfarsit de saptamana, ansamblul Palas le propune clientilor sai sa combine sesiunile de cumparaturi de pana la . Cardul Partener UBC Palas oferă posesorilor discounturi în locaţiile partenere. Puteţi vizualiza regulamentul programului Card . Va asteptam in aceasta perioada sa profitati de reduceri!


Lista completa a magazinelor care au.

C HOUSE, Parc Palas, , Cu excepția produselor de tutun. ARTISAN COFFEE, Palas Mall, nivel -1. Palas Mall Iasi – Program de Sarbatori 2016-2017.


A început perioada reducerilor la Palas Mall IAŞI. PALAS MALL te invită să descoperi MAGIA CRĂCIUNULUI, prin cinci filmuleţe speciale. Urmareste in Il Passo Palas Iasi ultimele promotii la accesorii si incaltaminte! Il Passo Palas Iasi, din cadrul Palas Mall, iti pune la dispozitie o gama variata de . Clienţii Iulius Mall Iaşi sărbătoresc începutul de an 20cu promoţii de până la ! Magazinele din cadrul Palas Mall au dat startul sezonului reducerilor de . Doar 1lei te costă o zi de shopping la cel mai mare MALL de lingă “casa ta” Nu fi smecher! Nu cheltui dublu sau triplu pentru vestimentatia, pe care o poti l. Sezonul reducerilor la Palas Mall e aproape pe sfârșite.


Hai în acest weekend la Iași să ne pierdem prin . REDUCERI de Craciun la Palas Iasi. Stiați că in decembrie la Palas Mall Iasi incep deja reducerile de iarna? Atunci noi vă invităm, cu mare drag, . Sâmbătă, ianuarie 201 de la ora 12. Iulius Mall Iași îi întâmpină pe toți cei care iubesc . Operatorii care au început sezonul de reduceri au magazine de desfacere în centre comerciale precum Palas, Siraj, Hala Centrală, ERA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare