vineri, 26 iulie 2019

Judetul braila

Brăila este un județ în regiunea Muntenia din România. Se învecinează la nord cu județele Vrancea și Galați, la est cu județul Tulcea, la sud cu județele . Pagini similareVremea in Braila - Braila Insuratei Ianca Faurei.

Afla prognoza meteo pe zile in Braila dintr-o privire! Asezare: Judetul Braila, simbol BR, este situat in campia Romana la confluenta Siretului cu Dunarea! Se invecineaza cu judetele Galati, Tulcea, Constanta, . Vrei sa stii cum va fi vremea pe zile in Braila?

Portalul oficial al judeţului Brăila ce conţine informaţii despre toate localităţile din judeţ, proiecte judeţene, album de imagini, forum de discuţii şi hătţi online. Pe harta judetului sunt marcate sate din judetul Braila, selectate aleator. Puteti vedea harta fiecarui sat alegand satul dorit din . Judetul Braila este situat in campie, in sud-estul Romaniei ocupand o parte din Lunca Siretului inferior, o parte din Campia Baraganului, mici portiuni din . Pe harta judetului sunt marcate cele mai mari comune din judetul Braila. Puteti vedea harta fiecarei comune alegand . Misiunea Spitalului Judetean de Urgenta Braila este aceea de a oferi servicii medicale de o inalta calitate, precum si de a imbunatati starea sanatatii populatiei . Orase Braila - Lista orase judetul Braila (BR): Braila, Ianca, Insuratei, Faurei - Harta oraselor din Braila.


Mai jos este prezentată o listă a satelor din judeţul Brăila.

La nivelul anului 200 conform statisticilor oficiale (INSSE), România avea un total de 129sate, din . Populatia si numarul de firme al localitatilor din judetul Braila. Afla prognoza pentru Braila pentru urmatorele zece zile. Braila, judetul Braila precum si starea vremii de azi: . Totul despre judetul Braila: cazare, restaurante, sali de conferinta, obiective turistice, poze, harta Braila. Judeţul Braila este situat în partea de sud-est a ţării, in vecinatatea Dunarii. Va invitam sa descoperiti, pe scurt, cateva din aspectele de retinut legate de judetul . Judetul Braila pe harta romaniei - Localitați, strazi si obiective localizate pe harta județului Braila.


Informații complete despre Braila. Cod postal localitate Gemenele, judetul Braila. Pe acest site gasesti coduri postale din orice judet al Romaniei. Click aici pentru alt cod postal din localitatea . Acum ore - Meteorologii au emis, luni, o avertizare de vant puternic, valabila in intervalul orar 11:00-17:0 pentru judetele Braila, Buzau, Ialomita si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare