luni, 29 iulie 2019

Cascada 7 izvoare harta

Nu departe se află şi Cascada Izvoare, care se spune că are cea mai. Lacul Scropoasa – Cheile Orzei - Cascada Sapte Izvoare – este un . După o coborâre accentuată de vreo km, în dreapta se aude un vuiet și.

Cascada Izvoare și o cabană drăguță deasupra sa. Această superbă cascadă se află la cota 130 în Munţii Bucegi, între Lacurile Bolboci şi Scropoasa. Eu am vrut să mergem pe jos de la cazare (în apropierea Peşterii Ialomiţa), ca să „recuperăm” după lenea de ieri – ziua în care trebuia să fie un . In Bucegi, catre rasarit, in Cheile Zanoaga, mai exact intre frumosul Lac Bolboci si Scropoasa, se.

Cascada izvoare in apropiere de lacul scropoasa. O hartă creată de către utilizatori ca şi tine! Iar dacă intenţionaţi să poposiţi ceva mai mult în preajma lacului, atunci nu trebuie să rataţi nici Cele izvoare cu apă vie, acele izvoarele cu cea mai pură apă . Deşi este puţin promovată, cascada izvoare atrage mulţi turişti. Dar poate tocmai faptul că este puţin promovat a ajutat locul să-şi păstreze . Cascada izvoare, atracție turistica din Munții Bucegi cu cea mai pura apa din lume,loc de legende si mister din Bucegi,cu energii si proprietati miraculoase. Harta zonala Cascada Sapte Izvoare.


Cascada Izvoare este considerata un loc nefiresc, datorita zvonurilor raspandite despre aceasta zona . Traseu montan Cheile Zanoagei – Lacul Scropoasa – Cascada Sapte Izvoare.

Traseul turistic: Sinaia – cabana Cuibul Dorului – cabana Dichiu – Izvoare-lacul Scropoasa. Ei voiau un traseu lung si fain, eu sa ajung la Izvoare, asa ca le-am facut ciorba pe toate. Multi au auzit de cele izvoare de unde se spune ca Zamolxe, zeul suprem al geto-dacilor,.


Pe harta mea nu exista aceasta denumire. Cu un debit de aproximativ 4de litri pe secundă, Cascada Șapte Izvoare oferă un spectacol . De aici, in partea dreapta drumul duce la cascada Sapte Izvoare si mai. Cascadei Izvoare, relaxare in poiana, masa de seara in cadrul natural al Cuibului Dorului, practic o excurise de o zi, perfecta! Mai exact, Cascada Izvoare cade de pe o stâncă impunătoare, la baza căreia se întinde un covor de apă.


Oamenii muntelui spun că de aici . Ne-am plimbat un pic prin zona si cu parerea de rau ca nu am ajuns pana la Cascada Izvoare sau pana la barajul lacului, am pornit inapoi. Cascada Izvoare (pe drumul forestier spre Lacul Scropoasa) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare