vineri, 12 iulie 2019

Sky tower program de vizitare 2016

Stiri si informatii despre program vizitare sky tower. Informatii, articole, poze si video despre program vizitare sky tower. Ridicându-se pe o înălțime de de etaje, SkyTower redefinește orizontul Muncipiului.

Ambasada Republicii Coreea se mută în SkyTower . Ieri am premiat castigatorii Cupei SkyTower 2016! SkyTower isi deschide portile pentru publicul larg timp de luni in cadrul evenimentuluiSkyTower Open Doors. Sky Tower, amplasat între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, este cea mai înaltă clădire din România, având de etaje.

Timp de zile, accesul pe Sky Tower a fost gratuit. In urma cu doi ani, acesta a fost regandit special pentru vizitare. Iar in ceea ce priveste programul de vizitare, Bucurestiul poate concura pentru cea. Bucuresti Sky Tower pentru o priveliste impresionanta.


SkyTower Open Doors – Admiră Bucureştiul de la etajul 34! Programul de vizitare este următorul: - joi, iulie. Important de retinut este faptul ca intrarea este gratuita, dar rezervarea este obligatorie, asa ca va invitam sa o faceti aici. Sky Tower este cea mai inalta cladire din Romania (masurand 1de metri ) si dupa ce noi v-am aratat cum se vede Bucurestiul de pe terasa . SkyTower, cea mai înaltă clădire din Romania, îşi deschide porţile pentru publicul larg timp de două luni în cadrul evenimentului SkyTower .

SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, s-a deschis pentru publicul larg la. SkyTower Open Doors au anunţat prelungirea perioadei de vizitare a. Topul este condus de „Sky Tower“, o clădire de birouri construită în anul 2012. Un oraş din provincie a reuşit să pătrundă în clasamentul celor mai înalte clădiri . Sky Tower, cea mai înaltă construcţie din România: de etaje, 1de. Am admirat București-ul de la o înălțime amețitoare, respectiv de la peste 1de metri, cât are la etajul al clădirii numite sugestiv Sky . SkyTower are de etaje, ridicandu-se deasupra orasului la 1de metri. Cu ocazia evenimentului SkyTower Open Doors publicul poate urca . Bucurestiul vazut noaptea de pe Bucharest SkyTower.


Romania, implicit si din Bucuresti, de pe Bucharest SkyTower. Vinerea e program de vizitare doar intre 17-2 nu mai e dimineata deloc :) si se . SkyTower este mai mult decât o clădire de birouri, fiind un spațiu deschis atât pentru companiile care își desfășoară . Cu o vizită la Peek Cloppenburg. Am lansat singura aplicație de shopping pe care merită să o ai!


Din câte țin minte, SkyTower s-a chinuit un pic pentru a închiriat întreg spațiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare