vineri, 26 iulie 2019

Unde iesim in weekend

Afla unde iesim in oras pe Metropotam, invita prietenii si alegeti locurile de. Se intampla sa fie o seara de dupa job sau un week-end si tu sa n-ai chef sa mergi . Evenimente Bucuresti - Luni, Martie 20- Metropotammetropotam.

Pagini similareÎncepem săptămâna prin a da șansa amatorilor să se afirme la open-mic-ul pentru stand-up comedy! Cand: Mar 2020:- Mar 2022:00. Venin - Frumuseti de neatinsMuzeul National de.


Bucuresti Idei pentru weekend in Bucuresti100delocuri.

Pagini similareCele interesante evenimente de weekend care au loc in Bucuresti. Top locuri unde am fost si pe care le recomandam pentru ineditul. Unde iesim in weekend in Brasov - Zile si Nopti ghid online de petrecere a timpului- Concerte, petreceri, super party-uri, evenimente culturale . Care sunt cele mai importante evenimentele ale sfarsitului de saptamana 8-mai. Luna mai incepe cu cateva evenimente importante, . Camera cu Pisici ne invită în acest weekend la o nouă ediţie Cafeneaua cu Pisici.


Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend.

Kabul, un loc unde nu a mai fost niciodată! Poate printre ultimele weekend-uri în care putem lenevi la o terasă. Este un loc unde mai poposim uneori, atunci când găsim o masă liberă.


Ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids 25-februarie. Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Cei mici îşi vor dori şi activităţi şi de aceea planificăm la unde ieşim cu copilul în Bucureşti în weekend 4-februarie. Nu ai niciun plan pentru weekend-ul acesta? Citeste recomandarile noastre si sigur vei gasi ceva de facut in perioada 23-aprilie 2015.


O vizita la un restaurant pe malul lacului, o plimbare prin padure sau niste sporturi in aer liber - activitati perfecte pentru ziua libera de Mai. Palme d'Or sau Oscaruri în palmares. Mai e puţin până în ajunul sărbătorilor de iarnă şi, dacă ştim ce facem de Crăciun sau de Revelion, zilele astea încă putem fi.


Micul Paris renaste in Restaurantul Sangria unde chansonetele lui Edith Piaf, cabaretul Patriciei Kass si muzica lui Joe Dassin ne vor face sa . Veti gasi in cele ce urmeaza multe evenimente de timp liber, atat pentru amatorii de . Primul weekend din 20vine cu ger, dar şi cu zăpadă numai bună de schiat. Weekendul acesta il incepem in forta InOras pentru ca Vineri, noiembrie, are loc Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Salile de conferinta Palas Mall!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare