vineri, 7 septembrie 2018

Spray pentru covoare

Detergent spray pe baza de spuma pentru curatarea covoarelor, cu efect de respingere a plosnitelor de praf. Cumpara acum Spray detergent pentru covoare, 6ml, SANO Carpet Plus 2-in-- Detergenti pentru textile - Produse curatenie - Protocol si Curatenie la cel . Cumpara acum Spray detergent pentru covoare, 7ml, SANO Carpet Trigger - Detergenti pentru textile - Produse curatenie - Protocol si Curatenie la cel mai .

Detergentul Spray Sano se utilizeaza pentru covoare, carpete si tapiterii din fibre naturale si sintetice. Dupa utilizare covorul ramane uscat. Detergentul Spray Sano, pe baza de spuma se utilizeaza pentru covoare si asigura protectie impotriva plosnitelor de praf.

Solutii de curatare si intretinere mocheta Baygard Carpet Protection Spray Perpetuum - Import si distributie a produselor de amenajari interioare. Produse pentru curatarea a diverse modele de covor - METRO Cash Carry. Solutie curatat covoare 500ml Aro. Detergent covoare spray 750ml Biocarpet.


Probabil cel mai bun spray pentru curățat tapițerii, covoare și mochete - Aveam mici pete de cafea, ciocolată, etc. Sampon spray pentru covoare Sano Carpet 600ml - Sano Carpet: sampon pentru covoare si tapiserii. Usor de utilizat, antistatic, antibacterial.

Detergent spray pentru covoare si tapiterii 600ml Sano. Se foloseste pentru curatarea covoarelor si tapiseriilor cu fibre naturale sau sintetice. Apoi, foloseste Vanish Spray Covoare, aplicand direct pe zona afectata.


Lasa solutia sa actioneze cateva minune, apoi spala normal covorul. Sano Detergent spray pentru covoare (6ml). SPRAY ANTI-ALUNECARE fixeaza, fara a lipi permanent,carpetele si covoarele, pe toate tipurile de suprafete si pardoseli, evitându-se astfel posibilele caderi . ASTONISH Spray curatare covoare si tapiterii curata cu grija covoarele si tapiteria.


Patrunde profund in fibre si indeparteaza petele. Potrivit pentru covoare, tapiterii si scaune autoturisme; Potrivit pentru fibre naturale si sintetice; Curata, dezinfecteaza si parfumeaza; Instant; Usor de utilizat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare