joi, 13 septembrie 2018

Apartamente de inchiriat cluj olx

Anunturi apartamente si garsoniere de inchiriat Cluj-Napoca. Gaseste-ti chiriasi cu un anunt gratuit sau contacteaza proprietarul sau agentia, daca vrei sa . Anunturi apartamente si garsoniere de inchiriat Cluj.

Gaseste-ti chiriasi cu un anunt gratuit sau contacteaza proprietarul sau agentia, daca vrei sa inchiriezi un . Apartamente camere de inchiriat Cluj-Napoca, direct de la proprietar sau prin agentii. Vezi anunturi si gaseste-ti apartamentul visurilor tale. Garsoniere de inchiriat Cluj-Napoca, direct de la proprietar sau prin agentii.

Vezi anunturi inchirieri si gaseste-ti apartamentul visurilor tale. Garsoniere de inchiriat Cluj, direct de la proprietar sau prin agentii. Apartamente camere de inchiriat Cluj, direct de la proprietar sau prin agentii. Apartamente camere de inchiriat Cluj-Napoca, direct de la proprietar sau prin agentii.


Inchiriez garsoniera cu balcon complet mobilata Cartier Marasti. Apartamente - Garsoniere de inchiriat camera.

Apartamente Inchiriat în Cluj OLX. Apartamente - Garsoniere de inchiriat Cluj - Anunturi gratuite - apartamente inchiriat. Cel mai agregator de anunțuri de chirie din Cluj-Napoca. Apartament cu camere de închiriat la mansarda, în zona Andrei Muresanu 3Euro. Peste de garsoniere de inchiriat in Cluj-Napoca, nr.


Inchiriaza garsoniera cu un anunt gratuit pe piata-az. Apartament camera de inchiriat, Ultracentral Cluj. Welt Imobiliare recomanda spre inchiriere apartament deosebit de frumos, situat intr-o zona de case, in apropiere de Iulius Mall. Anunțuri gratuite Garsoniere de închiriat din Cluj-Napoca, Cluj pe Lajumate. Preţ5EUR Apartament Ultrafinisat camere, Buna Ziua, parcare inclusa . Spatiu comercial de inchiriat in zona centrala in apropiere de UMF.


Spaţiu în bloc de apartamente mp. Peste 1de garsoniere de inchiriat in Cluj-Napoca, nr. Gaseste garsoniera dorita doar pe . Cluj Napoca Gheorgheni, Strada Borhanciului Bloc Nr. Apartamentul este momentan inchiriat, perfect pentru investitie daca se doreste continuarea inchirierii. Vanzare apartamente in Cluj, direct de la proprietari, oferte cu poze si preturi la zi.


Acest apartamente de inchiriat are m² suprafata utila si m² . Inchiriere Garsoniera camere Floresti Floresti , Cluj 1€.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare