vineri, 21 septembrie 2018

Scopul voluntariatului

O să vorbim mai întâi despre valoarea socială a voluntariatului. Team For Youth Association a fost creată cu scopul de a forma, informa și implica tineri, indiferent de etnie sau statut social, în activități de voluntariat la nivel .

Cu totii stim ce inseamna voluntariat. Voluntariatul este activitatea desfasurata din proprie initiativa, prin care o persoana fizica îsi ofera . Statul susţine dezvoltarea mişcării de voluntariat la nivel local, naţional şi internaţional, cu respectarea independenţei şi diversităţii acesteia, în scopul .

Rolul voluntariatului in evolutia si dezvoltarea societatii civile. Instituţia gazdă este persoana juridică de drept public sau persoana juridică de drept privat fără scop lucrativ care administrează activitatea de voluntariat şi care . Introducere Voluntariatul în cadrul Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi. Scopul asociaţiei este de a promova voluntariatul ca un mod de implicare a comunităţii în soluţionarea problemelor cu care se confruntă aceasta. Scopul nostru Promovarea şi susţinerea intereselor comune ale tinerilor pe plan. Scopul Asociaţiei Centrul de voluntariat Simeria ( VOLSIM ) este de a promova voluntariatul ca un mod de implicare a comunităţii în soluţionarea problemelor cu . Scopul voluntariatului este in mod clar beneficiul public, fie el reprezentat de persoane cu diferite nevoi, fie comunitatea in ansamblu sau mediul inconjurator.


Este interzis sa se incheie contract de voluntariat in scopul de a evita incheierea unui contract individual de munca sau, dupa caz, a unui contract civil de . Ziua internațională a voluntarilor (International Volunteer Day) este celebrată. Acest an a fost inițiat cu scopul de a promova recunoașterea . Scopul acestuia este de a celebra activitatea a milioane de voluntari de pe teritoriul Europei și de a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare