luni, 24 septembrie 2018

Modele unghii cu gel

Vezi mai multe despre Manichiură cu gel, Unghii culoarea pielii și Manichiuri. Poze din - MODELE UNGHII CU GEL. Descopera modele unghii cu gel, modele unghii scurte sau .

Modelele de unghii pentru 20te vor inspira în a face alegerile cele. Modele în gel de culori pastelate par să fie la mare căutare, iar dacă . Acum zile - Aceste modele unghii cu gel pot masca imperfectiunile si defectele unghiilor naturale, ajutand la si la repararea celor deteriorate. Inspiră-te din cele mai actuale modele de manichiură pentru anul 2016.

Alege din tehnicile în vogă: unghii false cu gel, cu aplicații și desene . Anul acesta se pare ca este dominat de oja cu efect de oglinda, iar un model de unghii cu gel in acest stil va fi demential! Toate starurile de la Hollywood au . Anul trecut a fost memorabil prin manichiura bubble, si, din fericire, aceasta tendinta nu a ramas cu noi mult timp.

In preajma Sarbatorilor, manichiura imbraca forme festive, devenind o forma de expresie a spiritului energic si a atmosferei de petrecere care. Cele mai frumoase unghii cu gel, sunt cele ce ne satisfac. Modele Unghii cu Gel sau Acryl - sectiune dedicata tehnicienilor de unghii false, ca sursa de inspiratie pentru modele unghii de gel sau ca mic suport explicativ . Manichiura cu gel este utilizata de catre cele mai multe dintre doamne. Fie ca nu ai timp sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, sau . Iata in continuare ce modele de unghii cu gel sunt la moda in 2016. Am ales sa vorbim in primul rand de cele doua anotimpuri . AlessiaNails iti ofera cele mai noi modele unghii gel.


Vino si tu intr-un salon infrumusetare cu adevarat profesionist ! Momente de placere pentru unghiutele tale! O manichiura si o pedichiura ingrijita sunt un “must-have” pentru orice femeie care vrea sa arate . Modele de unghii in diverse culori cu geluri uv profesionale import Germania marca evelyn. Alege dintr-o multitudinea de modele de unghii cel . Despre unghiile cu gel am mai vorbit si cu alte ocazii, in articolele: Modele unghii cu gel pentru iarna Modele de unghii cu gel pentru Revelion .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare