miercuri, 12 septembrie 2018

Romprest servicii curatenie

Compania Romprest Service SA ofera servicii de salubritate, facility management, dezinfectie, dezinsectie, deratizare, arhitectura peisagera. Acest departament oferă soluţii personalizate pentru orice tip de curăţenie, . Descriere: Compania Romprest Service, lider pe piaţă în domeniul serviciilor integrate de tip Facility Management cu aria de acoperire peste 30de localităţi.

Romprest RSI este parte integrata a grupului Romprest si ofera servicii complete. Romprest, sociatate care ofera servicii de curatenie locala, informeaza cetatenii cu porivire la importanta pastrarii curateniei in zona urbana. Romprest Servicii Integrate SRL a castigat un contract de intretinere si curatenie pentru societatile ENEL Combaterea criminalitatii ZIUA de . Servici de curatenie pentru firme, banci, spatii coemrciale, locuinte, birouri; curatat, lustruit marmura, gresie, faianta, parchet, spalat mochete; aspirat aparatura .

O firmă din Bucureşti a luat contractul de curăţenie de la APMC. Administrație al Radionav), Romprest Servicii Integrate SRL București, .

ACTIVITATI DE PEISAGISTICA SI SERVICII PENTRU CLADIRI. Activitati generale de curatenie a cladirilor. România-Bucuresti: Servicii de curăţenie. Romprest Servicii Integrate SRL Str. Servicii de curatenie pentru:- institutii;- unitati hoteliere;- unitati de invatamant;- sedii particulare.


Dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Grigorescu Ştefănică a reprezentat firma Romprest Servicii Integrate, jucător mare pe piaţa serviciilor profesionale de curăţenie, în litigiul . Romprest Servicii Integrate Srl, judetul Ilfov: Companie prestari servicii profesionale de curatenie si facility management, cu o vasta experienta, atat la nivel local . Regionala CFR Călători București are un contract de salubrizare cu celebra firmă Romprest Servicii Integrate, păstorită de Florin Walter. Compania Nationala de Cai Ferate CFR - SA plăteşte companiei de salubritate Romprest milioane lei, fără TVA, pentru servicii de . Prestarea serviciilor de curăţenie şi salubrizare este asigurată de Compania Romprest Service SA, (la care CNAB este acționară cu ) în . Până în 201 Metrorex a avut încheiate contracte de curăţenie cu o firmă. Zeci de angajați Romprest, societate ce asigură serviciile de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare